PREDAJE PALICU

Danijel Krejg oprašta se od Džejmsa Bonda

Ova vijest mnoge je šokirala, a nekima je stigla kao ugodno iznenađenje

L. K. P. / Avaz.ba

26.11.2019

Danijel Krejg. Agencije

Britanski glumac Danijel Krejg (Daniel Craig)koji je u akcijskoj franšizi od 2006. glumio tajnog agenta 007, odlazi u povijest. Glumac je potvrdio da je film "No Time to Die" posljednji u kojem će igrati Džejmsa Bonda (James) te da je vrijeme da njegovu palicu preuzme neko mlađi.

Tokom gostovanja u TV emisiji "The Late Show with Stephen Colbert" Krejg je ekskluzivno otkrio da je film "No Time to Die" njegov posljednji angažman u kojem utjelovljuje Bonda.

Ova vijest mnoge je šokirala, a nekima je stigla kao ugodno iznenađenje te jedva čekaju da saznaju ko će biti njegov nasljednik.

Krejg je u ulozi Džejmsa Bonda od davne 2006., kad je prvi puta zaigrao u nastavku "Casino Royale", dvije godine kasnije igrao je u "Quantum of Solace", da bi 2012. snimio "Skyfall" te 2015. "Spectre".

Trenutno snima posljednji film "No Time to Die", čija je premijera zakazana za april iduće godine. Bit će to posljednji put da na crvenom tepihu u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu gledamo 51-godišnjeg Britanca.

Ko će naslijediti Krejga u ulozi Džejmsa Bonda, još nije poznato, a jedan od prijašnjih agenata Pirs Brosnan (Pierce) otkrio je da bi u toj ulozi volio vidjeti žensku glumicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.