JET SET

Nagradna igra Ave Karabatić: Pobjednik dobija seks

Ava Karabatić. Instagram

Avaz.ba

21.12.2019

Hrvatska starleta Ava Karabatić odlučila je da za sve svoje fanove na Instagramu pokrene nagradnu igru, a pobednik dobija - seks sa njom.

Ava se oglasila u poruci uz eksplicitnu sliku koju je objavila, uz to je navela svoje "uvjete" koje igrači treba da ispunjavaju, pa tako osoba mora biti punoljetna, da nosi prezervativ, da ima "minimum 15 centimetara"...

Pročitajte šta je sve napisala prije nego što je otvorila "nagradnu igru":

- Dragi moji, došla nam je i Nova godina. Odlučila sam napraviti svoju originalnu nagradnu igru koja će se posebno svidjeti muškoj populaciji, riječ je o vođenju ljubavi sa mnom. Prvo vam želim objasniti razliku između seksa, vođenja ljubavi, predigre i hemije.

Predigra ne počinje u spavaćoj sobi, ona počinje flertom, a šta je to uopće flert, ja mislim kad trepnem svoji okicama da odmah nekog zavedem, takva sam u prirodi. Ovo sam odlučila zbog isprobavanja novih stvari, kada upoznam nekog potpuno nepoznatog i ako osjetim neku vrstu hemije i bliskosti, seksualna tenzija je sama po sebi predigra, a to mi u zadnje vrijeme jako treba. Seks je samo akcija, a kada se uključi zaljubljivanje automatski se uključuje predigra. Predigrom uživamo u svakom dijelu. Kad nema predigre, nema ni želje za zadovoljavanjem jedno drugo na pravi način, što je velika razlika između seksa fitnesa kako ga ja zovem i vođenja ljubavi.

Želim doživjeti s nekim nepoznatim fanom orgazam, naravno to ne znači doživjeti ljubav, to je samo dio seksa, ja se nadam da će nam se uključiti dolazak velike strasti i emocije i da ćemo imati seks koji će prštati od strasti i da će nam se 1 noć pretvoriti u 1001 noć.

- Pravila igre - osoba treba biti punoljetna!!! - S obzirom da imam puno stranaca pratilaca zbog svjetske medijske eksponiranosti (izbori) mogu učestvovati svi ljudi različitih državljanstava i vjeroispovesti. Osoba da me zadovolji mora imati minimalno 15 cm! Obavezno mi poslati privatnu poruku na Instagramu - obavezno korištenje prezervativa - na Instagramu u poruci napisati šta najviše volite na mom tijelu i u mojoj duhovnosti - napisala je Ava.

Ona će, kako je još navela, lično odgovoriti na poruku izvučenom dobitniku na Instagramu, kako bi se "detaljno dogovorili u kom hotelu će imati seks".

Nagradna igra. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.