POZNATI

Severina poslala emotivnu poruku

Budite dobro i kad mislite da vam nije dobro

Severina: Što manje znate, bolje vam je. Agencije

M.S.S. / Avaz.ba

24.12.2019

Regionalna muzička zvijezda Severina Kojić završila je svoju turneju "The Magic Tour", tokom koje je organizirala koncerte po gradovima u regionu. Po završetku turneje, obratila se fanovim emotivnom porukom.

Pjevačica je najavila da će pokrenuti tužbu protiv odluke suda da joj se oduzme starateljstvo nad sinom, a sada je još jednom pokazala da ne odustaje od svoje borbe. Na svom Instagram profilu objavila je snimak s koncerta i poslala snažnu poruku svima.



- Budite mi dobro, budite mi veselo... Budite dobro i kad mislite da vam nije dobro... Jer, to sve što mislite, ništa ne postoji... Postoji samo ono što je u srcu... Ono što je u našim glavama, toliko nas opterećuje... Želim vam da što manje znate, da nemate pojma... I onda da budete samo sretni... Da budete zdravi... Nemojte mnogo misliti... Što manje znate, bolje vam je... Laku noć, Splite, Beograde, Zagrebe, Ljubljano... Volim vas - napisala je Severina uz snimak s koncerta.

Podsjećamo, Severini je odlukom suda oduzeto starateljstvo nad sinom, koji će od sada živjeti s njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.