HOLIVUD

Objavljen tizer za film "Brzi i žestoki 9"

Fanovi jedva čekaju veliki koncert na kojem će biti premijera prvog službenog trejlera

Pretposljednji nastavak popularne franšize. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

30.1.2020

Objavljen je tizer trejlera za film "Brzi i žestoki 9", prvi trejler  očekuje se u petak.

Iz studija "Universal" najavili su neobičan dolazak prvog trejlera za film. Naime, 31. januara bit će održan koncert u Majamiju na kojem će nastupiti Kardi Bi (Cardi B), Viz Kalifa (Wiz Khalifa), Čarli Put (Charlie Puth), Ozuna i Ludakris (Ludacris), koji i glume u filmu, i tada će biti premijera trejlera. Očekuje se da će i ostatak glumačke ekipe biti tamo.

U tizeru se vidi kako Dom i Leti uživaju u opuštenoj atmosferi, a vrijeme provode sa svojim sinom. U garaži se vidi crni Charger, a čuje se Domov glas koji govori da više ne može živjeti starim životom sada kada je otac. Leti malom Brajanu daje lanac s križem da ga "zaštiti od onoga što dolazi".

Režiju novog filma potpisuje Džastin Lin (Justin), a u glavnim ulogama su veterani franšize Vin Dizel (Diesel), Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez), Tajris Gibson (Tyrese), Džordana Bruvster (Jordana Brewster), Natali Emanuel (Nathalie Emmanuel), Kris Ludakris Bridžes (Chris Ludacris Bridges), Šarliz Teron (Charlize Theron) i Helen Miren (Mirren).

Osmi dio ove franšize izašao je u aprilu 2017. godine i zaradio 1,2 milijarde dolara, što govori da je ova franšiza i dalje vrlo popularna kod publike.

Ovo je navodno pretposljednji nastavak popularne franšize, a film će se početi prikazivati u kinima u aprilu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.