KRALJICA POPA

Šta se dešava s Madonom

Fanovi zabrinuti

Madona: Poruka za fanove. Agencije

Piše: M. S. S. / Avaz.ba

1.2.2020

Kraljica pop muzike Madona (Madonna) je ponovo otkazala dva koncerta u Londonu zbog svog zdravstvenog stanja. 

Naime, pjevačica muku muči s povredama koje je doživjela tokom godina. U saopćenju koje je objavila na društvenim mrežama objasnila je da je bila prinuđena da otkaže svoje dva nastupa, i to 4. i 11. februara.


View this post on Instagram

A note to my fans: As you all know i have multiple injuries and have had to cancel shows to give myself time to recover. So as not to surprise you i want to let you know ahead of time that I will be cancelling 2 shows- on Feb 4 and Feb 11th at the Palladium in London. because doing 3 shows in a row is too much on my body and in fact my doctors insist i take a day off after every show but i believe can manage if i do 2 shows then I rest! Its a miracle i have gotten this far but a-lot has to do with the fact that i do 6 hours of re-hab every day. 3 hours before show and 3 after with multiple therapies. I have also switched to flat shoes and modified difficult. parts of the show. This has helped enormously but i still need to be careful and of course rest is the best medicine. i never want to cancel any show and Im determined that i will make it to the end if i pace myself. God Willing 🙏🏼 Refunds will be automatically issued to the credit card on which tickets were ordered. I appreciate your understanding and sincerely apologize for any inconvenience. Thank you!! Madame ❌ . #madamextheatre #thelondonpalladium

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ona je navela da će novac biti vraćen onima koji su kupili karte za otkazane koncerte.

- Poruka mojim fanovima: Kao što svi znate, imala sam nekoliko povreda i morala sam da otkažem koncerte kako bih sebi dala vremena da se oporavim. Kako vas ne bih iznenadila, želim da vas obavijestim prije vremena da ću otkazati još 2 šoua - 4. i 11. februara u Paladijumu u Londonu, jer su tri koncerta previše za moje tijelo i zapravo moji ljekari insistiraju da uzmem slobodan dan nakon svakog nastupa, ali vjerujem da ću moći odraditi dva nastupa, a onda ću se odmoriti. Čudo je i što sam stigla toliko daleko, ali puno toga ima veze s činjenicom da imam pet sati rehabilitacije svaki dan. Tri sata prije nastupa i tri nakon nastupa. Te rehabilitacije sadrže više terapija. Također, prešla sam na ravne cipele i modificirala sam teške dijelove šoua. Moram da budem oprezna i, naravno, odmor je najbolji lijek. Nikad nisam htjela da otkažem ijedan šou, zaključila sam da ću da uspijem izdržati jedino ako napravim dobar ritam –napisala je Madona na svojoj Instagram stranici.

Fanovi su sve zabrinutiji za popularnu pjevačicu te joj šalju poruke podrške i razumijevanja. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.