PET MINUTA SLAVE

Šta sve rade pred kamerama: Priznavali prevare, rezali vene...

Neki podvizi i ne završe slavno

Piše: M. S. S. / Avaz.ba

3.2.2020

Slađana Petrušić, učesnica rijaliti programa "Parovi", skrenula je pažnju na sebe proteklog vikenda. 

Naime, Petrušić je, poslije svađe s voditeljicom programa, prerezala vene. Mnogi špekuliraju da je to sve učinila da bi privukla pažnju na sebe i kako bi se proslavila.

Njen slučaj nije usamljen ni kod nas, a ni u svijetu. Mnogi ostaju zaprepašteni onim što su pojedine ličnosti u stanju uraditi zbog pet minuta slave.

Snimanje videa i pisanje blogova o zdravoj prehrani i superhrani rastuće je tržište s puno novca u igri, ali očito može biti i opasno. 

To je pokazao primjer blogerice koja se otrovala pred kamerama dok je jela biljku za koju je mislila da je aloe vera. 

Žena poznata kao Gospođa Žang (Zhang) snimala je videoprilog o dobrobitima te biljke te je pritom odgrizla veliki komad onog za što se kasnije ispostavilo da je biljka Agava americana.

- Ovo je sjajno - rekla je Žang, ali je ubrzo nakon toga primijetila kako nešto nije uredu. Osjećala je trnce u jeziku, grlo je počelo žariti i bila je prisiljena brzo potražiti pomoć u bolnici. 

Žang: Otrovala se pred kamerama. Agencije

Slavni vole i iznositi i svoju privatnost pred kamerama. Tako je Džejson Maksijel (Jason Maxiel), bivši košarkaš NBA, pred kamerama priznao da je svoju suprugu Brandi, s kojom je u braku osam godina, prevario s 341 ženom.

Brandi je bila svjesna da ju je suprug varao, ali znala je samo za osam žena. Kako se pokazalo, taj broj je puno veći.

U rijaliti programima se više ne krije ni šta se dešava ispod pokrivača. Jedan od nedavnih slučajeva se dogodio u rijalitiju „Zadruga“, kada su Dragana Mitar i Edis Fetić Edo uživali u ljubavnim čarima, a sve pred očima javnosti.


Dragana Mitar i Edis Fetić Edo. Agencije

Rijaliti zvijezda i porno-glumica Ferah Abraham (Farrah) šokirala je sve na društvenim mrežama snimkom i fotografijama iz centra za "uljepšavanje spolnih organa". Naime, Ferah je riješila da svima pokaže svoj odlazak u centar u kojem se podvrgla pomlađivanju.

- Kada sve obavimo, sve će biti usko tamo dolje - rekla joj je medicinska sestra nakon pregleda, koji je Ferah dokumentirala za svoj profil na društvenoj mreži Instagram.

Ferah zgrozila javnost. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.