JET SET

Majka Nataše Bekvalac: Zadala mi je puno muka

Prvi put javno pričala o kćerki

Mira Bekvalac. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

5.2.2020

Majka Nataše Bekvalac Mira Bekvalac je, gostujući u televizijskoj emisiji, prvi put u javnosti pričala o Nataši. Mira je otkrila da je pjevačica karakterno dosta slična ocu, kao i da su upravo oni bili ti koji su Nataši organizirali prve nastupe.

- Bila je treći razred kada je ona nešto takvo poželjela. Uglavnom, počeli smo da radimo s Batom Noninom, novosadskim kantautorom, koji nam je odradio četiri pjesmice, a ona je nastupala s tim pjesmama. Nataša radi od svoje desete godine, a prvi put je nastupala u Borovom selu kada nije bilo ni struje ni vode. Išli smo autobusom, ja sam se brinula oko koreografije i stajlinga, a imala je i grupu koja je s njom plesala – rekla je Mira.


Nataša sa majkom. Agencije

Dodala je da nema najdražu kćerku, ali da je Nataša svakako najviše brige zahtijevala jer je bila najproblematičnija.

Na pitanje kako ona gleda na njen turbulentan i buran ljubavni život i je li mogla utjecati na to, Mira je objasnila da prosto tu nikakav utjecaj nije bio moguć.

- Ma kakvog utjecanja, samo ideš i plivaš za njom. Sva tri puta se tajno vjenčala, to je strašno. Zamisli da ti to uradi dijete. Ona uvijek hoće da uradi ono što hoće, pita, ali uradi kako hoće - ispričala je pjevačicina majka.

Iako joj nije praksa da dolazi na Natašine nastupe, najavila je da će u Štark arenu doći. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.