SCENA

Saša Popović napustio "Grand" usred sezone

Otputovali na Maldive, a povod je 24. godišnjica braka

Avaz.ba

7.2.2020

Saša Popović donio je odluku koja je na najpozitivniji način iznenadila njegovu suprugu Suzanu Jovanović. Kako pišu mediji u Srbiji, Popović je nakon 22 godine rada u "Grand" produkciji prvi put usred sezone snimanja otišao na odmor. Vođenje emisije prepustio je Voji Nedeljkoviću i Sanji Kužet. 

Bivši direktor i suvlasnik „Granda“, koji je i dalje zadužen za emisije „Zvezde Granda“ i „Zvezde Granda specijal“, odveo je suprugu Suzanu na Maldive, a povod je 24. godišnjica braka. Suzana je više puta u prošlosti molila Sašu da uspori tempo i da se više odmara. 

- Rekao joj je da je to njegov poklon pred predstojeću godišnjicu braka i da je bila u pravu. Tamo su već nekoliko dana, rijetko se javljaju, samo kažu da uživaju. Da se razumijemo, Suzana je skromna žena i njoj nisu bitni Maldivi, više joj znači to što ga je uspjela ubijediti da odu zajedno na odmor u februaru, jer je to za Saleta bila misaona imenica. Bitna im je privatnost, pa zato Suzana ne kači fotke na Instagram - kaže izvor za "Kurir".


Saša Popović. Arhiva

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.