GLUMICE

Tajna Mirjane Karanović: U 63. godini izgleda 20 mlađe

Sve je postigla svojim trudom i nije poklekla iskušenju odlaska kod plastičnog hirurga

Piše: L. R. S. / Avaz.ba

12.2.2020

Mirjana Karanović. Instagram

Kultna predstava "Helverova noć" reditelja Dine Mustafića, nastala prema tekstu poljskog pisca Jaroslava Sveršča (Jaroslaw Swierszcz), poznatijeg pod pseudonimom Ingmar Vilkvist, ušla je u 16. godinu igranja. Sinoć su tako Mirjana Karanović i Ermin Bravo po ko zna koji put oduševili publiku u Kamernom teatru 55 u Sarajevu.

Publika je, također, oduševljena sjajnim izgledom Mirjane Karanović i malo ko može vjerovati da je velika glumica 28. januara proslavila 63. rođendan, jer izgleda barem 20 mlađe.

U proteklih 12 mjeseci smršavila je 15-ak kilograma, a svoje zategnuto i vitko tijelo često pokazuje na Instagram profilu.

Glumica je svojevremeno imala zdravstvenih problemima sa štitnom žlijezdom, što je uspješno dovela pod kontrolu, a potom je vježbanjem i zdravom prehranom uspjela regulirati i figuru dovesti do savršenstva. 

Ona više ne konzumira hranu u kojoj ima bijelog brašna, prestala je konzumirati cigarete i, ono što je najvažnije, redovna je u teretani. I ono čime se može pohvaliti jeste da je sve postigla svojim trudom i nije poklekla iskušenju odlaska kod plastičnog hirurga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.