HOLIVUD

Meril Strip 20 godina mlađa, sada je vatrena crvenokosa

Ona nama pokušava pokazati kako niko ne može izgledati tako dobro sa 70 godina kao ona, jedan je od komentara na Twitteru

Strip: Ponosna vlasnica tri Oskara. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

2.3.2020

Glumica Meril Strip (Meryl Streep, 70) glumit će u novom filmu „The Prom“, a za tu ulogu promijenila je i imidž. Paparaci su je nedavno fotografirali dok je prošetala na setu. Promijenila je prepoznatljivu boju kose.

Skoro pa zakleta plavuša sada je postala vatrena crvenokosa, što je pravo osvježenje. Njeni su fanovi na društvenim mrežama komentirali da je crvenokosu Meril ova promjena učinila 20 godina mlađom.


Meril Strip na setu s novom bojom kose. Agencije

- Ona nama pokušava pokazati da niko ne može izgledati tako dobro sa 70 godina kao ona - jedan je od komentara na Twitteru.

U filmu će s Meril glumiti i Nikol Kidmen (Nicole Kidman, 52). Utjelovit će dvije brodvejske zvijezde koje pomažu dvjema lezbijkama da odu na maturu. Film je baziran na brodvejskom mjuziklu koji je bio aktuelan od snovembra 2018. do prošle godine.

Strip je petnaest puta nominirana za Oskara za najbolju glavnu ulogu, a među rijetkima je koji su ih dobili tri. Osim toga, ona je osvojila nevjerovatnih osam Zlatnih globusa, za koji je nominirana čak 28 puta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.