PODRŠKA U VRIJEME PANDEMIJE

Zvijezda "Uvoda u anatomiju" poslala snažnu poruku borcima s koronavirusom

Objavila je video u kojem izražava zahvalnost zdravstvenim radnicama koji, usljed pandemije koronavirusa, neumorno rade od jutra do mraka

Elen Pompeo: Zvijezda serije "Uvod u anatomiju". Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

16.3.2020

Slavna američka glumica i zvijezda serije "Uvod u anatomiju" Elen Pompeo (Ellen),  poput kolege iz serije Đakoma Đaniotija (Giacoma Gianniottija), iskoristila je društvene mreže kako bi se obratila svojim fanovima i javnosti u povodu vladajuće pandemije koronavirusa.

Na svom Instagram profilu, koji prati više od sedam miliona fanova, zvijezda serije "Uvod u anatomiju" objavila je video u kojem izražava zahvalnost zdravstvenim radnicama koji, usljed pandemije koronavirusa, neumorno rade od jutra do mraka.


Kultna serija "Uvod u anatomiju". Agencije

- Mnogi od nas imaju privilegiju da odu u samoizolaciju i da pokušaju da ostanu zdravi, ali niko od vas nema tu privilegiju. Svi morate biti na prvoj liniji fronta, što je sigurno loše i definitivno se može pogoršati u narednih nekoliko sedmica. U svoje i u ime svoje porodice, želim vam svima javno zahvaliti. Cijenimo vas i volimo - izjavila je glumica u videu obrativši se medicinskim sestrama, ljekarima i zdravstvenim radnicima tokom globalne epidemije.

Obraćanje medicinskom osoblju Pompeo je zaključila izazivši nadu da svi ostanu sigurni i zdravi, a u obraćanju javnosti putem Instagrama povodom pandemije koronavirusa pridružio joj se i kolega iz serije, italijanski glumac Đakomo Đanioti, koji je svoje fanove zamolio za pomoć.

- Italija, moja rodna zemlja, u teškim je vremenima. Moja porodica je tu, moji prijatelji su tu i svakog dana se brinem za njihovu sigurnost i sigurnost svih svojih sunarodnjaka. Znam da je Italija mjesto u čijoj su ljepoti brojni ljudi imali priliku uživati. Italija je uvijek bila ljubazna prema vama i ljubazno je i velikodušno dijelila svoje darove i kulturu s vama. Tražim da se sada vratite zemlji koja vam je toliko dala. Ta zemlja, koja daje toliko života svakome kada je posjete - izjavila je, između ostalog, zvijezda serije "Uvod u anatomiju".

View this post on Instagram

With Love and gratitude ❤️🙏🏼.

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.