POZNATI Nije nosila zaručnički prsten

Obamina kćerka raskinula zaruke

Pojavile se i "mutne" fotografije

Avaz.ba
01.04.2020 14:12

Isplivale mutne fotografije

Foto: Ilustracija

Kćerka Baraka Obame (Baracka Obame) prekinula je navodne zaruke s dečkom i kolegom s fakulteta Rorijem Farkaharsonom (Rory Farquaharson).

Iako nikada nije bilo službene potvrde da je 21-godišnja kćerka bivšeg američkog predsjednika zaručena, još u decembru prošle godine mediji su objavili da su Malia i Rori zaručeni. Vijest su podijelili samo s prijateljima da su se zaručili preko ljeta, ali Malia ne želi nositi prsten u javnosti jer Rori prvo želi razgovarati s njenim roditeljima prije nego što im službeno obznane vijest o zarukama.

  • Prekinuli zaruke
    Prekinuli zaruke Foto: Ilustracija

Mediji sada tvrdi kako su zaruke raskinute, a svemu su kumovale mutne fotografije na kojima je Rori uhvaćen s drugom djevojkom. Baraka je ovo jako razbjesnilo i smatra da je i bolje da njegova kćerka više nije s njim, jer je oduvijek mislio da Rori loše utječe na Maliu. 

Iako je vijest o zarukama starije kćerke Baraka Obame, a potom i prekidu, izazvala zanimanje javnosti, ona nikad nije službeno potvrđena, baš kao što ni 21-godišnjakinja nijednom do sada nije snimljena sa zaručničkim prstenom, što je mnoge navelo na sumnju u vjerodostojnost informacije.

Komentari

NA VRH