USPOMENE

Aktiviran službeni kanal Robina Vilijamsa na YouTubeu, razonoda za vrijeme pandemije

Najvažnije je širiti smijeh i "kreativno psovati", pogotovo u ovim teškim vremenima, dok svijetom vlada pandemija koronavirusa, rekla je Robinova kćerka

Vilijams: Umro prije pet godina. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

2.4.2020

Legendarni komičar Robin Vilijams (Williams) umro je prije pet godina, ali su osobe zadužene za upravljanje njegovim imenom i likom, sada pokrenule kanal na YouTubeu.

Na novom kanalu "Robin Williams Official YouTube Channel" već ima nekoliko snimki duhovitog glumca.

Kanal će s vremenom sadržavati razne intervjue sa prijateljima i porodicom Robina Vilijamsa te njegove brojne stand-up nastupe i isječke iz raznih projekata u kojima je sudjelovao. Na kanalu se trenutno može pogledati jedan od najboljih Vilijamsovih materijala o pijanom Škotu koji priča o golfu, kao i intervju s njegovim kolegom i prijateljem Luisom Blekom (Lewis Black).



Objava Zelde Vilijams: Čuva uspomene na oca. Twitter

- Ako želite napraviti nešto u njegovu čast, prijavite se kao volonter u najbližem skloništu za beskućnike ili saznajte kako napraviti ruksak prve pomoći za beskućnike. Poklonite takav ruksak u njegovo ime. To bi ga razveselilo - rekla je Robinova kćerka Zelda Vilijams te dodala da su i donacije raznim dobrotvornim fondovima korak u pravom smjeru, ali da je najvažnije širiti smijeh i "kreativno psovati", pogotovo u ovim teškim vremenima, dok svijetom vlada pandemija koronavirusa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.