PRINOVA

Glumac iz serije "Igre prijestolja" i njegova supruga čekaju dijete: Na ultrazvuku beba drži teg

Maleni snažni muškarac ili snažna žena stiže u oktobru

Tor i Kelsi: Upoznali se 2017. godine. Agencije

Avaz.ba

31.3.2020

Tor Bjornson (Thor Björnsson), Montein (The Mountain) iz "Igre prijestolja", i njegova supruga, terapeutkinja Kelsi Henson, (Kelsey) hit su na internetu od septembra 2017., kad su objavili da su u vezi. 


Fotografija s kojom su se Tor i njegova supruga našalili. Instagram

Tor je visok 206 centimetara, a Kelsi mu sa 158 centimetara visine nije ni do ramena pa su njihove fotografije fanovima zanimljive. Par se sada na društvenim mrežama pohvalio kako je Kelsi trudna i da očekuju prinovu.

- Maleni snažni muškarac ili snažna žena stiže u oktobru - napisala je Kelsi na Instagramu uz fotografiju ultrazvuka na kojoj beba drži teg.

Henson poslala poruku fanovima da se ne brinu za veličinu bebe. Instagram

Henson je svjesna šala na račun nje i njenog supruga pa se nije zadržala samo na toj objavi, već se obratila svim dušebrižnicima.

- Za vas koji ste zabrinuti za veličinu bebe, ja kada sam se rodila, bila sam beba prosječne veličine, ali veća nego moj suprug kada se rodio. Veličina odraslog roditelja ne znači ništa kada je u pitanju veličina bebe - napisala je Kelsi.

Inače, par je u braku od oktobra 2018., a upoznali su se godinu prije, kada mu je Kelsi prišla u restoranu i zatražila autogram. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.