ZVIJEZDE Jedna od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije

Lepa Brena se rasplakala, prekinula snimanje

Pjesma je za mene jedan vid psihoterapije, lijeka za dušu, kazala je Lepa Brena

Avaz.ba / Blic.rs

Lepa Brena: Obradovala vojsku fanova

Foto: Blic.rs


Jedna od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije, 59-godišnja pjevačica Lepa Brena obradovala je 'vojsku' svojih fanova kada je počela održavati koncerte preko Instagrama. U razgovoru za Blic objasnila je da je želja njenog benda bila usrećiti sve one koji vrijeme provode kod kuće, ali zbog emotivnih dijelova u pjesmi, koji su je natjerali u suze, bila je primorana nekoliko puta prekinuti snimanje.

  • Boba Živojinović i Lepa Brena

    Boba Živojinović i Lepa Brena

    Foto: Instagram


Koronavirus uništava ljudske živote

- Pjesma je za mene jedan vid psihoterapije, lijeka za dušu i ovo je nešto što mislim da nam svima treba u ovim trenutcima. Potreban nam je zdrav razum, dobra koncentracija, razgovor s našim prijateljima, stručni savjeti i jedna velika podrška da izdržimo u životnoj izolaciji koja vrijedi za čitav svijet. Korona se zaista razvija velikom progresijom, uništava ljudske živote, samim tim se uništava ekonomija, ljudi i njihov opstanak. Zbog toga svi treba biti pribraniji, pomagati jedni drugima te da svatko da svoj mali doprinos kako zna i umije. Tako smo došli na ideju da snimamo pjesme s koncerta, jednu po jednu i snimati ćemo ih dok izolacija ne završi - rekla je supruga bivšeg teniskog asa, 56-godišnjeg Bobe Živojinovića.

Kazala je kako je pubilka odlično prihvatila njihovu inicijativu, ali i da joj nije bilo lako snimiti neke pjesme. 

- Moram priznati da mi se dok snimam često dogodi da se uhvatim za neke trenutke i riječi u pjesmama, koje su mi u ovoj situaciji bolne i teško zvuče. Pjesme 'Uđi slobodno' i 'Pazi kome zavidiš' nisam snimila odjednom jer sam se u nekim trenutcima rasplakala i morala sam sačekati da se malo primirim, popravim šminku, da se ne vidi da su mi crvene oči - priznala je pjevačica koja je i uspješna poduzetnica i vlasnica vinarije u Kanadi.

Mogu se posvetiti stvarima koje sam dugo željela

Na kraju je Brena govorila o tome je li naučila koju novu vještinu tijekom izolacije i kako provodi vrijeme s obitelji.

 - Pjevam od 16. godine. Profesionalno sam počela nastupati kada sam imala 21 godinu. Nikada nisam imala ovoliko vremena da budem posvećena obitelji i sebi. Cijeli život sam provela u nekoj trci i frci. Provela sam ga po autobusima, automobilima, hotelima, zrakoplovima. Naravno, tu su koncertne dvorane, stadioni, klubovi.... Ovo je za mene svojevrstan odmor za moje tijelo i psihu. Uspjela sam se posvetititi apsolutno sebi i po prvi put u životu ućim hodati polako, što je za mene uvijek bio problem, kao i da usporim malo mozak', rekla je i dodala kako se napokon može posvetiti stvarima koje dugo željela - kazala je muzička zvijezda

Govorila je i kojim stvarima se posvetila 

 - Sređivanje mog životnog kutka, naše kuće. Zajedno s djecom sam, imam vremena s njima porazgovarati o mnogim stvarima, i razgovaram ne kao roditelj i djeca, nego kao prijatelji. Mogu se posvetiti vježbanju joge i meditaciji, čitanju knjiga... I konačno mi se vratio normalan san. Mi koji radimo ovaj posao, mijenjamo vremenske zone, putujemo i moramo stalno biti fit. Na neki način veoma je lijep osjećaj da će se pročistiti planeta - zaključila je Brena. 

Više o temi Lepa Brena

PANDEMIJA
Lepa Brena: Oči su mi crvene od plača
ESTRADA I PANDEMIJA
Lepa Brena otkrila čime se bavi u izolaciji
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na