IZ IZOLACIJE

Supruga Džastina Bibera ne planira djecu

Pjevač se nada djevojčici

Hejli Biber. Agencije

Avaz.ba

14.4.2020

 Manekenka Hejli Biber (Hailey Bieber) nedavno je otkrila kako djeca još nisu u planu te da redovno uzima kontracepcijske tablete .

- Nemam menstruaciju, no još uvijek imam simptome PMS-a što utječe i na moju kožu. Moja koža je zapravo bolja u Kanadi gdje je čišći zrak. Ten mi se uvijek pokvari kad sam u Njujorku ili u Los Anđelesu -  rekla je 23-godišnja Hejli za britanski časopis "Glamour". 

Supruga Džastina Bibera (Justin)je dodala kako joj i putovanja predstavljaju problem u brizi za kožu. Iako se uzda da joj dobar san poboljša kvalitetu kože, Hejli koristi i neke proizvode bez mirisa jer pati od dermatitisa oko usta.

Imam dermatitis oko usta pa mi određeni proizvodi iritiraju kožu, stvaraju mi osip koji svrbi oko usta i očiju -  rekla je manekenka. 

Bračni par Biber trenutno je u samoizolaciji u svojoj vili u Kanadi. Iako ne planiraju ubrzo imati djecu, definitivno žele jednog dana imati potomke. Poznato je da se Džatin nada curici, no rekao je da odluku koliko će djece imati prepušta Hejli, jer se radi o njenom tijelu.

Hejli i Džastin Biber. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.