PANDEMIJA

Snežana Đurišić: Bane će pobijediti koronu

Bane spada u red mojih najbližih saradnika, ali i dobrih prijatelja

Snežana Đurišić. Arhiv

Avaz.ba

15.4.2020

Snežana Đurišić uputila je riječi podrške estradnom menadžeru Banetu Obradoviću, koji je zaražen koronavirusomPjevačica se, kako pišu medji u Srbiji, svakodnevno raspituje o njegovom zdravstvenom stanju i vjeruje da će uskoro napustiti bolnicu. 

- Bane spada u red mojih najbližih saradnika, ali i dobrih prijatelja pa sam samim tim od prvog dana pogođena viješću da se nalazi u bolnici. 

S druge strane, znajući njegov duh, a u skladu i s informacijama koje nam svakodnevno stižu o njegovom zdravstvenom stanju, vjerujem u najbolje. Očekujem da će iz ove situacije izaći kao pobjednik i u najskorije vrijeme biti kod kuće sa svojom porodicom - rekla je Snežana za "Kurir". 

Nakon što je imao visoku temperaturu, Bane je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smješten na Odjeljenje pulmologije. Obradovićev srednji sin nalazi se na Sajmu i osjeća se dobro. On čeka dodatni test, nakon čega će, najvjerovatnije, nastaviti liječenje kod kuće. Najstariji sin poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa. Banetova supruga Jovana i najmlađi sin osjećaju se dobro i nemaju nikakve simptome virusa.

Bane Obradović. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.