BEOGRAD

Lepa Brena se rasplakala: Svi smo na koljenima

Smirivala je Jovana Joksimović

Lepa Brena. Printscreen

Avaz.ba

15.4.2020

Lepa Brena uključila se uživo u emisiju "Jutro" i porazgovarala s voditeljicom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji zbog pandemije koronavirusaPjevačica je na Instagramu već održala tri mini koncerta sa svojim saradnicima.

- Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim mnogo koncerata, a prvi put u karijeri mi se desilo da ne radim puni mjesec. Želim da dam mali doprinos, da pokažem publici da možemo da pjevamo bez obzira na čitavu situaciju - rekla je Brena.

Lepa Brena, pored muzike, sa suprugom Bobom Živojinovićem ulagala je i u druge poslove pa njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena. 

- Moja situacija je specifična. Odavno ne pjevam, jer rješavam finansijske probleme. Koronavirus nas je sve bacio na koljena. Čitava planeta se zabrinula za svoj opstanak. Ovo je velika zdravstvena pošast, ne bira naciju ni uzrast - kaže Brena.

U jednom trenutku postala je izrazito emotivna nakon što joj je pušten video iz Italije, gdje se s balkona pjeva njena pjesma, pa je zaplakala u programu uživo. 

- Reagiram pretjerano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Cio svijet se nikad nije našao na koljenima. Često mi se plače - rekla je Brena, kojoj se otrgao jecaj.

- Bože, gdje sada da zaplačem usred emisije - konstatirala je Brena dok ju je Jovana smirivala. 


Lepa Brena. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.