EKSKLUZIVNI SERIJAL

{Đir sa Memom} / Darko Lazić: Nisam znao koliki sam borac

Pjevač otkrio kojeg čovjeka iz BiH smatra članom porodice i zašto

Piše: Avaz.ba

17.4.2020

Gost večerašnjeg izdanja ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" je jedan od najtraženijih pjevača današnje folk scene Darko Lazić

Vožnja s Memom pokazala se problematičnom već u samom startu kada je Darko ulazio u "malog" Fiću. 

- Gdje ću ti ja stati u mali auto, vidiš da sam jedva ušao - prokomentirao je pjevač na početku emisije. 


Darko i Memo jedva stali u Fiću. Avaz

Pjevač govori o svojim muzičkim počecima, kako se dijete sa sela probilo u sami vrh muzičke estrade, ko mu je pomogao, te otkrio šta mu je ostalo u sjećanju nakon pobjede na muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

- Nisam čitav dan jeo da mi se dugme ne raširi na košulji - prisjetio se Darko.

No, nije to jedino iz ranijeg perioda života čega se pjevač prisjetio, o svom prvom braku kaže "o bivšima sve najljepše" te ne zamjera bivšoj supruzi na "glamuru" koji je zahtijevala u braku. 

- Ona je taj tip žene, a ja volim da pružim ljudima koji su sa mnom ono što vole - rekao je pjevač uz osmijeh. 


Lazić: Nisam znao da sam toliki borac. Avaz

Koliko ga narod poštuje i voli, kaže da je vidio nakon nesreće koju je doživio 23. oktobra 2018. godine i u kojoj je teško povrijeđen, kada je automobilom sletio s puta u blizini rodnih Pećinaca, a posebnu zahvalnost, kaže, duguje jednom čovjeku iz BiH

- Ja njega gledam kao člana porodice, od tog dana pogotovo. On je stao iza mene kao moji otac i majka, kao moja porodica i hvala mu do groba - rekao je Lazić. 

Sve je preživio zahvaljujući podršci i ljubavi zaručnice Marine Gagić, a "tada se dešava i bambino", rekao je pjevač, prisjetivši se najradosnijih vijesti dok se borio s teškim povredama. 

- To je vijest koja je meni dala veću motivaciju da se borim, jer je ona meni u najtežim trenucima rekla da je trudna. To me toliko podiglo, nisam ni znao da sam toliki borac - rekao je Darko. 

Otkrio je da je u pjesmu "Majka" stao dio njegovog života "i nesreća i razvod". 

Šta je rekao o gej lobiju, kakav je u krevetu, koliko je bio "galantan" tokom razvoda te kako je reagirao na turbulentnu vožnju po klizavom planinskom putu, pogledajte u videu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.