NOVA NADA HOLIVUDA

Ostin Batler novi Elvis Prisli

Javnosti je poznat i zbog dugogodišnje veze s Vanesom Hadžens

Batler glumi Elvisa Prislija. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

27.4.2020

Glumac, model, pa i muzičar, Ostin Robert Batler (Austin Butler) našao se na meti medija odmah po pojavljivanju u filmu Kventina (Quentin) Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Ovaj posao odradio je na visokoj razini što mu je instantno otvorilo vrata za ulogu u još jednom velikom filmskom ostvarenju. Batler je, naime, pobjedivši strogu konkurenciju, dobio priliku utjelovi lik Elvisa Prislija (Presley) u filmu koji će se baviti životom upravo ovog velikog muzičara. Zbog dubokog glasa i markantnog izgleda Batlera ovaj izbor zapravo nimalo ne iznenađuje.



Batler: Očekuje ga blistava karijera. Agencije

Javnosti je poznat i zbog dugogodišnje veze s Vanesom Hadžens (Vanessa Hudgens) s kojom se često pojavljuje u javnosti, a rijetkost nisu niti objave na društvenim mrežama na kojima Hadžens često ističe ponos zbog nedavnih uspjeha svog partnera.

Pred Batlerom je nesumnjivo blistava karijera, što zbog odličnih glumačkih sposobnosti, što zbog šarmantnog karaktera i izgleda, a sudeći prema njegovim profilima na društvenim mrežama, mladi glumac itekako uživa u stečenoj slavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.