OTVORILA DUŠU

Borba Demi Lovato sa psihičkim i fizičkim problemima

Danas mi je sasvim svejedno što ću obući, jer znam da je i ljudima to nevažno - priznala je

Lovato: Sa 19 godina prvi put bila na rehabilitaciji. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

28.4.2020

Tokom online okupljanja ekipe koja je snimala hit seriju na Disney kanalu, jedna od učesnica, poznata pjevačica Demi Lovato progovorila je pred kamerama o svojim rehabilitacijama, ali i problemima s prehranom, sa čime se već godinama bori.

Demi Lovato je rekla:

-Bila sam na rehabilitaciji. Nekoliko puta.

Na tu njenu izjavu njene su se kolege, s kojima je snimala serije za kanal Disney, nasmijali.


Lovato: Otvorila dušu. Agencije

Demi Lovato imala je 19 godina kada je nakon druge sezone napustila snimanje serije i otišla na rehabilitaciju zbog „fizičkih i psihičkih problema“ po prvi puta.

-Kada sam prvi put otišla na rehabilitaciju, sjećam se da ste mi upravo svi vi bili najveća inspiracija u svemu. Bez problema ste se nosili s tim pritiskom koji je sve to nosilo. I ja sam htjela takva biti. Kada sada pogledam unatrag, doista je sramota da sam potrošila toliku energiju na razmišljanja oko toga što nosimo na setu. Nekada su mi probe kostima oduzimale po sat vremena, a danas mi je sasvim svejedno što ću obući, jer znam da je i ljudima to nevažno - priznala je Lovato dodavši kako se osjećala „jadno, ali i bijesno“ dok je snimala.

Jedna od učesnica razgovora, Tifani Tornton (Tiffany Thornton), prisjetila se kako je u garderobi Demi Lovato uvijek bilo prevruće, na što joj je pjevačica odgovorila:

-Imala sam problema s prehranom zbog čega sam bila pothranjena i stalno mi je bilo hladno. Sastanke sam održavala tokom pauza za ručak, toliko sam posla imala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.