NEPRILIKE

Soraja Masoni uhapšena na Žabljaku

Uhapšena još jedna djevojka iz Podgorice

Avaz.ba / Vijesti.me

3.5.2020

Soraja Vučelić. Agencije

Soraja Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti.

Prema saznanjima Vijesti, sa starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M. (33).

- Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su privedene i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima - rečeno je iz Uprave policije.

Soraja Masoni. Agencije

Ime kontroverzne starlete, osim u rijaliti programima, našlo se u evidenciji policije u Crnoj Gori, ali i Srbiji, pa joj je tako u ljeto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti Srbije i njenih građana. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.