PROBLEMI

Anđelka Prpić: Sad sam ja došla na naplatu

Ne znamo šta nas čeka

Anđelka Prpić. Arhiva

Avaz.ba

8.5.2020

Glumica Anđelka Prpić kaže da je intervencija na desnom koljenu zbog cijele situacije na čekanju, prenose mediji u Srbiji.

Glumica zadobila je povredu koljena na skijanju, a oporavak će potrajati. Ona je kao pravi profesionalac igrala predstavu sa štakama i gipsom na nozi i nije dozvolila da joj povreda poremeti planove. Trebalo je da ode na operaciju ali će na to morati još malo da sačeka. 

- Povrede su sastavni dio skijanja, nažalost, a ove godine sam ja došla na naplatu. To je rutinska operacija, tačnije povreda koja zahtijeva strpljenje, vrijeme, disciplinu. Nažalost ,i to je stopirano uslijed vanrednog stanja, pa smo moje koljence i ja na čekanju do nekih sigurnijih vremena -  izjavila je Anđelka.

Glumica je poštovala sve mjere koje su bile propisane zbog pandemije koronavirusa, a otkriva i šta joj je najteže palo. 


Anđelka Prpić. Arhiva

- Teško je održati entuzijazam i planirati budućnost kada se osjećate kao guske u magli. Pretpostavljamo da smo izbjegli najgori scenarij, ali ne znamo šta nas čeka, niti kako da se ponašamo ubuduće. A najveći nemir izaziva što nema nikoga za koga pouzdano znamo da ima odgovore na ključna pitanja. Ipak, proljeće, sve ovo predivno cvjetanje i sunce vraćaju vjeru i bude život. Hvala Bogu, toliko je nepročitanog, neodgledanog i neispričanog, da se uvijek nađe zanimacija -  kazala je za "Blic".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.