PROBLEMI Glumica nije mogla otići na operaciju

Anđelka Prpić: Sad sam ja došla na naplatu

Ne znamo šta nas čeka

Avaz.ba
08.05.2020 09:59

Anđelka Prpić

Foto: Arhiva

Glumica Anđelka Prpić kaže da je intervencija na desnom koljenu zbog cijele situacije na čekanju, prenose mediji u Srbiji.

Glumica zadobila je povredu koljena na skijanju, a oporavak će potrajati. Ona je kao pravi profesionalac igrala predstavu sa štakama i gipsom na nozi i nije dozvolila da joj povreda poremeti planove. Trebalo je da ode na operaciju ali će na to morati još malo da sačeka. 

- Povrede su sastavni dio skijanja, nažalost, a ove godine sam ja došla na naplatu. To je rutinska operacija, tačnije povreda koja zahtijeva strpljenje, vrijeme, disciplinu. Nažalost ,i to je stopirano uslijed vanrednog stanja, pa smo moje koljence i ja na čekanju do nekih sigurnijih vremena -  izjavila je Anđelka.

Glumica je poštovala sve mjere koje su bile propisane zbog pandemije koronavirusa, a otkriva i šta joj je najteže palo. 

  • Anđelka Prpić
    Anđelka Prpić Foto: Arhiva

- Teško je održati entuzijazam i planirati budućnost kada se osjećate kao guske u magli. Pretpostavljamo da smo izbjegli najgori scenarij, ali ne znamo šta nas čeka, niti kako da se ponašamo ubuduće. A najveći nemir izaziva što nema nikoga za koga pouzdano znamo da ima odgovore na ključna pitanja. Ipak, proljeće, sve ovo predivno cvjetanje i sunce vraćaju vjeru i bude život. Hvala Bogu, toliko je nepročitanog, neodgledanog i neispričanog, da se uvijek nađe zanimacija -  kazala je za "Blic".

Komentari

NA VRH