PRINOVE

Da je živ Oliver Dragojević iščekivao bi sedmo unuče

Muzička legenda često je u svojim intervjuima isticao koliko mu znače njegovi potomci koji su mu bili najveća podrška u teškim danima

Vesna Dragojević: Objavila lijepu vijest. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

8.5.2020

Vesna, supruga Olivera Dragojevića pohvalila se sretnom viješću, u njihovu porodicu stiže sedmo unuče. Nedugo nakon smrti neprežaljene pjevačke legende, rodio se njegov šesti unuk. Sedmo unuče rodit će Karmen, supruga Oliverovog sina blizanca Davora.

Prinova u porodicu stiže krajem maja, potvrdila je za hrvatske medije supruga pjevača Vesna Dragojević.

-Ne bih još o imenima govorila. Karmen dobro podnosi trudnoću, iako joj je malo teže nego prvi put – izjavila je supruga legendarnog muzičara.


Oliver i Vesna Dragojević: Imaju tri sina. Agencije

Davor i njegova supruga, Korčulanka Karmen u braku četiri godine, a zbog radova u svom domu jedno vrijeme su boravili skod Vesne u Splitu.

Najstarijeg Dinu Oliver i Vesna dobili su 1975. godine. Dino i supruga Nevena imaju sina Duju koji je nedavno proslavio 13. rođendan, te blizance Luciju i Tonija koji su se rodili 2011. godine. Pjevačev sin Damir i njegova supruga Vanda 2014. godine dobili su kćerku Margitu, a tri godine poslije i sina Vinka.

Oliver Dragojević često je u svojim intervjuima isticao koliko mu znače njegovi potomci koji su mu bili najveća podrška u teškim danima.

-Kad sam kući, onda sam potpuno njihov i s unucima, sinovima, ženom. Recimo, nemam neka prava mijenjati nešto, jer ta djeca su uglavnom s materom. Ali kad su sa mnom, a to je uglavnom ljeti - imamo puno drugačiji film - ispričao je svojevremeno Oliver.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.