SVIJET SLAVNIH

Zvijezda "Prijatelja" traži djevojku preko interneta

Glumac je deaktivirao profil na spomenutoj aplikaciji, a sada se ponovno vratio i, prema tvrdnji izvora, vrlo je aktivan

Metju Peri. Agencije

L. S. R. /Avaz.ba

19.5.2020

Omiljeni glumac iz serije "Prijatelji" Metju Peri  (Matthew Perry) prije nekoliko sedmica prekinuo je dvogodišnju vezu s djevojkom  Moli Hurvic (Molly Hurwitz), koja je od njega mlađa 21 godinu.

Čini se kako Metju nije dugo patio, već se bacio u potragu za novom djevojkom, a odlučio ju je naći preko interneta, tačnije aplikacije "Raya".  

- Vraća se traženju cura na internetu i šalje im poruka -  rekao je izvor za "US Weekly".

Tokom veze s Moli, glumac je deaktivirao profil na spomenutoj aplikaciji, a sada se ponovno vratio i, prema tvrdnji izvora, vrlo je aktivan. 


Metju Peri. Agencije

Metju i Moli potvrdili su vezu početkom ove godine, no i prije su nekoliko puta uhvaćeni zajedno. Mediji su tada pisali kako Moli dobro djeluje na Metjua, jer ne voli slavu i zabave, te mu pomaže mu u njegovoj borbi s ovisnostima. Ipak, izvor ističe da to nije istina,

- Tvrdila je da joj nije bitna slava muškarca s kojim je u vezi, no zapravo je voljela pažnju koju je dobivala zbog Metjua - izjavio je izvor.

Vezane vijesti
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.