ISKRENO

Slavko Sobin: Dođe mi da odem na Tibet i ostavim sve

Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, porodica, ali...

Slavko Sobin. Arhiva

L. S. R. /Avaz.ba

21.5.2020

Glumac Slavko Sobin rijetko govori o privatnom životu, no sad je pustio kamere u svoj vrt i progovorio o ljubavi.  Gradsku vrevu zamijenio je kućom daleko od gužvi i stresa. Tu obnavlja staru kuću i uzgaja povrće. 

- Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će puno ljudi dolaziti, prolaziti i boraviti - rekao je za InMagazin. 

Priznao je da mu ipak nedostaje rad ispred kamera i na pozorišnim daskama.

- Iskreno, mene već lagano dovodi do ludila jer sam navikao raditi i volim raditi i malo se osjećam beskorisno. Možda zato sadim kelj da bih nešto stvorio - govori Slavko.


Slavko Sobin. Instagram

Zadovoljan je i privatnim životom.

- Trenutno mi je privatni život ok. Već dugo mi je privatni život ok, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo, eto. Čak si dobio neku informaciju koju drugi ne dobiju! Progovorio sam o tome", rekao je.  

Ipak, u privatnom životu, za razliku od poslovnog, nema velikih planova.

- A nemam pojma, nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam", rekao je.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.