ZVIJEZDE

Bred Pit: Studirao sam novinarstvo, ali nikad nisam diplomirao

Obratio se studentima u rodnom gradu

Bred Pit. Agencije

Avaz.ba

22.5.2020

Bred Pit (Brad Pitt) u karantinu se odmara, no za potrebe iznenađenja koje je dekan priredio studentima Državnog univerziteta Misuri javio se videoporukom i čestitao im.  

- Pozdrav svima, Bred ovdje iz karantina. Mora da je bilo vrlo čudno raditi u ovim uvjetima , ali znajte da sam ponosan na vas. Dakle, uspjeli ste. Uživajte! Čestitam vam. Širite svoje vidike i razmišljajte, vi ste naša budućnost. Želimo vam sve najbolje u vašim budućim pothvatima - diplomatski im se obratio Pit, na oduševljenje dekana.

Bred je odrastao u Springfieldu u Misuriju, gdje se nalazi univerzitet koje je pohađao pa je pristao javiti se studentima iz svog rodnog grada. Davnih dana Pit je upisao novinarstvo, ali nije nikada diplomirao. Spakovao  je stvari i otišao u Holivud kako bi ostvario svoje snove o glumačkoj karijeri.


Bred Pit. Agencije

 - Pokušali smo nekako razveseliti studente, jer u ovo neizvjesno vrijeme pandemije koron virusa neće imati tradicionalnu šetnju gradom. Bred ih je pristao učiniti ponosnima - kazala je docentica Elizabet King (Elizabeth).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.