PRODAVAČICA VOĆA

Kristina Mandarina se zakopčala do grla

Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne fanove koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice

Avaz.ba

23.5.2020

Kristina Penava (21), poznatija kao Kristina Mandarina, naglo je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz zagrebačku cestu prodaje mandarine na štandu. Nakon mandarina prebacila se na jagode i ostalo sezonsko voće, a za sebe tvrdi i da je najbolji prodavač 2019. godine.

Prepoznatljive duge kose u pletenicama, umjetnih trepavica i geliranih noktiju... Kristina je sada odlučila pokazati kako izgleda kada sve "poskida" sa sebe. 

I zakopča se gotovo do grla. Fotografijom bez šminke iznenadila je brojne fanove koji nisu očekivali drugačije izdanje popularne prodavačice. Kristina se, inače, voli počastiti luksuznim krpicama, što se vidi i po brendovima koje nosi na svojim fotografijama.

Kristina Mandarina bez šminke. Instagram

- I sve je to od mandarina - pitao je je jedan od njezinih pratitelja, ali Kristina mu nije odgovorila.

Osim skupocjene odjeće i obuće, Kristina voli trošiti i na sitne prepravke. Jednom je prilikom priznala kako je išla na korekciju usana, odnosno povećala ih hijaluronskom kiselinom. Bezbolnim tretmanom za 15 do 30 minuta, dobila je volumen usnica kakav je priželjkivala. Povećala je i grudi, a fanovi hvale njenu iskrenost kada je u pitanju izgled.

Aktivna na društvenim mrežama. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.