RAT RUŽA Nakon dugotrajne sudske borbe

Bred i Anđelina pronašli zajednički jezik

Već pune četiri godine bivši supružnici pune medijske stupce svojim brakorazvodnim problemima

L. K. P. / Avaz.ba

Đoli i Pit: Pronačli zajednički jezik

Foto: Agencije


U teškoj pravnoj bitci za starateljstvo, koja traje već četiri godine,Bred Pit (Brad Pitt) i Anđelina Đoli (Angelina Jolie)pokazali su svoje mane i vrline. Tema podjele imovine, finansijske brige, ali i vrijeme koje žele provesti sa svoje šestero djece natjerali su ih da okrenu leđa jedno drugome. No dobrobit svoje djece, na koncu su ih stavili na prvo mjesto

Već pune četiri godine bivši supružnici pune medijske stupce svojim brakorazvodnim problemima. Sve do nedavno nisu mogli dogovoriti kako će izgledati njihov finalni dogovor oko podjele starateljstva nad šestero zajedničke djece.

  • Đoli i Pit: Bivši supružnici

    Đoli i Pit: Bivši supružnici

    Foto: Agencije


Ali bitka se očito približava kraju te su glumica i glumac uspjeli dogovoriti određene tačke u sudskom procesu. Tvrdi to za američke tabloide dobro upućeni izvor govoreći:

-Bredu su djeca sada na prvom mjestu. Užasno su mu bitni i stalno govori prijateljima koliko je puno naučio od njih. On i Anđelina u mnogo su boljim odnosima nego prije. Otkako su dogovorili neka pravila oko starateljstva i drže se toga plana, nekako su se smirili. Daleko su dogurali i ovo je najbolje što smo do sad vidjeli.

  • Anđelina Đoli s djecom

    Anđelina Đoli s djecom

    Foto: Agencije


Činjenica da su roditelji u korektnim odnosima najviše raduje njihovu kćerku Šilo (Shiloh) koja će za nekoliko dana proslaviti 14. rođendan.

-Šilo je sve vrijeme jako bliska s oba roditelja. Zato je posebno raduje ovaj mir koji ima i ne može dočekati svoj rođendan koji je već isplanirala s tortom, balonima i prijateljima. Bred je jako ponosan na Šilo i gdje je dogurala. Izuzetno mu je drago što je ostala svoja i što se tako divno odnosi prema svojoj braći i sestrama - reako je izvor.

Mnogi zajednički prijatelji nekadašnjeg zvjezdanog para ugodno su iznenađeni kako se situacija između Breda i Anđeline odvija.

Više o temi Angelina Jolie

SVIJET SLAVNIH
Anđelina Đoli: Majčina smrt me promijenila
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na