SVIJET SLAVNIH Ako im bezbjednost bude ugrožena

Je li to "plan bjekstva": Bekamovi prave podzemni tunel

U posljednje vrujeme u Londonu se desilo nekoliko pljački poznatih ličnosti, a najpoznatiji je slučaj kada je fudbaler Dele Ali opljačkan pod prijetnjom nožem

Avaz.ba
01.06.2020 12:52

Dejvid i Viktorija Bekam

Foto: Agencije

Popularni bračni par Dejvid i Viktorija Bekam (Victoria i David Beckham) želi da napravi podzemni tunel, koji bi povezivao spavaću sobu sa njihovom garažom luksuznih automobila. Ovako bi mogli da imaju svojevrstan "plan bjekstva", ukoliko im bezbjednost bude ugrožena.

Osim toga, oni su pitali i općinsko vijeće da im obezbijedi "sigurnosnu kolibu", odnosno mjesto u koje bi mogli da se sklone nakon što pobegnu iz kuće. Kuća Bekamovih, koja je njihovo "karantinsko utočište", vrijedna je osam miliona dolara. U sklopu nje se nalaze i teniski teren, kuća na drvetu i bazen. 

- Predloženi projekt uključuje prolaz koji bi bio izgrađen ispod kuće, i povezivao bi sobu sa garažom - pišu inozemni mediji.

  • Dejvid i Viktorija Bekam
    Dejvid i Viktorija Bekam Foto: Agencije

U posljednje vrujeme desilo se nekoliko pljački poznatih ličnosti, a najpoznatiji je slučaj kada je fudbaler Dele Ali opljačkan pod prijetnjom nožem u sjevernom Londonu, pa je možda i razumljivo što se porodica Bekam brine za sigurnost.

Komentari

NA VRH