PJEVAČICA IMA RAZUMIJEAVNJA

Rada Manojlović: Moj sadašnji i bivši se viđaju

Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu

Rada Manojlović i Haris Berković. Arhiva

Avaz.ba

22.6.2020

Pjevačica Rada Manojlović nije prekinula kontakt sa svojim bivšim dečkom Milanom Stankovićem, već je otkrila da se ona, Haris i Stanković druže privatno.

Insistirala sam da se družimo sve troje. Ne vidim ništa loše u tome što se moj bivši i sadašnji viđaju. Haris i ja smo se uvjerili da nam je Milan najpouzdaniji i najiskreniji prijatelj na estradi. Često mu šaljemo da presluša pjesme koje želimo da snimimo, tražimo savjete od njega. Samo njemu vjerujemo jer sam sigurna da nam želi uspjeh. Milan je zapravo jedini čovek sa estrade s kojim se Haris i ja viđamo i čujemo - rekla je Manojlović 

Rada je istakla da za ostale kolege nema vremena ni živaca jer, kako kaže, na javnoj sceni ima mnogo sujete.


Rada Manojlović. Arhiva

- Ne treba mi niko sa estrade da sa njima ispijam kafe i vodim isprazne razgovore. Imam mnogo obaveza. Ako ne nastupam, tražim nove pesme ili idem u selo kod tate. Trudim se da sve slobodno vrijeme provedem sa porodicom. Haris mi je dovoljan, ali prosto volim da se viđam i sa Milanom istakla je Rada srbijanske medije i dodala:

- Kada se sve troje vidimo, malo ogovaramo estradu, ali mahom pričamo o temama koje nemaju veze sa našim kolegama. Ma ja pred Milanom mogu sve da pričam! Često mu se povjeravam jer znam da to što mu kažem neće prenijeti dalje. Milan me nikada ne bi izdao, kao ni ja njega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.