SVJETSKI MEDIJI BRUJE

Glumac silovao tri žene

Danny Masterson pušten je uz jamčevinu koja iznosi 3,3 milijuna dolara

Danny Masterson: Teške optužbe. Agencije

Avaz.ba

25.6.2020

Svi svjetski mediji jučer su prenijeli vijest da je glumac Danny Masterson završio u zatvoru, optužen da je između 2001. i 2003. silovao tri žene, koje su sve imale oko 20 godina.  

Pušten je uz jamčevinu koja iznosi 3,3 milijuna dolara, no priča koja stoji iza svega stara je desetak godina. Točno u to vrijeme Masterson je bio jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda. Glumio je u megapopularnoj seriji “Lude sedamdesete”, a priče o njegovom nedoličnom ponašanju godinama su kružile hollywoodskim kuloarima. Neki policijski izvještaji o silovanjima počeli su početkom 2000., no nikada ga nitko nije službeno optužio.


Danny Masterson. Agencije

To se promijenilo 2016. kada je policija u Los Angelesu otvorila istragu jer su Mastersona optužile tri žene. Riječ je o dvije 23-godišnjakinje i jednoj 28-godišnjakinji, a sve se, navodno, odvijalo u glumčevu domu u Hollywood Hillsu. Prije no što je pokrenuta istraga, Danny je glumio u Netflixovoj seriji “The Ranch” s kolegom Ashtonom Kutcherom, kojeg je i upoznao na snimanju serije “Lude sedamdesete”. U seriji je tumačio Kutcherova starijeg brata.

Zbog cijele situacije, Netflix mu je dao otkaz, a njegov lik proglašen je mrtvim i više ga ne spominju.

– Nikada me nitko nije optužio ni osudio zbog zločina. U ovoj zemlji ste nevini dok vas ne proglase krivim, no čini se da u zadnje vrijeme to nije tako – kazao je nakon što je dobio otkaz u seriji “The Ranch”.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.