OSUĐEN ZBOG SILOVANJA

Zvijezda "Ludih 70-ih" premještena u strogi zatvor, uvjetni otpust može tražiti 2042. godine

Mastersona drže u zatvorskoj jedinici s najvišim sigurnosnim nivoom

Deni Masterson. Instagram

D. R.

1.2.2024

Deni Masterson (Danny) premješten je u zatvor s najstrožim osiguranjem.

Zvijezda serije "Lude sedamdesete" prošle godine osuđen je zbog silovanja na 30 godina doživotnog zatvora i sada je prebačen u zatvor u kojem je bio i Čarls Manson (Charles).

Zajedno sa serijskim silovateljima, ubicama i čovjekom koji je ubio sina Bila Kozbija (Bill Cosby), glumac je sada u državnom zatvoru "Corcoran". Prebačaj se dogodio 29. januara, piše Deadline. Mastersona drže u zatvorskoj jedinici s najvišim sigurnosnim nivoom.

Što se tiče izlaska, prema evidenciji državnih zatvora, Masterson može tražiti uvjetni otpust 2042. Taj je datum otprilike u skladu s 20 godina koje je sutkinja pri izricanju presude u septembru dala glumcu prije nego što je mogao tražiti izlazak iz zatvora. Uvjet je da ne upada u probleme iza rešetaka.

Jedan od najvećih poslodavaca u regiji, državni zatvor Corcoran trenutno ima prekoračen kapacitet s otprilike 3700 zatvorenika – od kojih su 42 osuđena na smrt. Postoji i Zaštitna stambena jedinica s 47 zatvorenika za one kojima je potrebna "izvanredna zaštita od drugih zatvorenika".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.