SEKSEPILNA HRVATICA

Nina Morić opet ljubi

Nakon burnih ljubavnih veza, u život Zagrepčanke opet je "ušetao" Italijan

Morić: Uživa u ljubavi. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

3.7.2020


Kružila su priče početkom godine da se zagrebačka manekenka Nina Morić (43) vratila u zagrljaj bivšem suprugu Fabriciju Koroni (Fabrizio Corona, 46), ali njihovi prisni odnosi bili su očito samo zbog sina Karlosa (Carlos, 17). Trojac je u martu u Milanu slavio rođendan Korone, a Nini je došla i majka Vranka. Bivša manekenka nježno je ljubila kralja paparazza na slavlju, a kasnije su i zagrljeni plesali.



U Ninin život opet ušetao Italijan. Instagram

Fabricio i Nina svakodnevno pokazuju koliko su brižni prema sinu koji je svakih par dana kod drugog roditelja. Sin Karlos je za italijanske medije izjavio i kako bi volio da mu se otac opet oženi za majku... Nakon svih sudskih procesa, bivši supružnici učvrstili su odnose i međusobna su podrška jedno drugom.



Nina Morić. Instagram

Ipak, nakon burnih ljubavnih veza, u život Zagrepčanke opet je "ušetao" Italijan. Nina je krajem juna počela objavljivati video snimke s brokerom na svom profilu društvene mreže, ali mu identitet nije otkrila. Zajedno su odmarali i izmjenjivali nježnosti...

Iako su je fanovi ispitivali ko joj je novi dečko, Nina je samo kratko komentirala "kako nije iz svijeta showbizza te da ga to ne zanima". Zajedničkom fotografijom pohvalili su se iz sushi restorana u Milanu.

Šuška se kako je Italijan fotografirao Morić u bazenu, a ona se pohvalila i kako uskoro dolazi u Hrvatsku.

- Dolazim u Dubrovnik za par dana. Naša je obala najljepša na svijetu - komentirala je Nina.

Prije brokera, Morić je ljubila 12 godina mlađeg manekena Luiđija (Luigi) Maria Favolosa. Njega je optužila za porodično nasilje te da joj je udario sina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.