VJEČNE ZARUČNICE

Žene koje nijedan muškarac nije htio odvesti pred matičara

Nekima od njih odgovara taj odnos, ali neke priželjkuju taj brak

Georgina i Ronaldo. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

3.7.2020

Mnoge poznate dame zaručnički prsten nose po nekoliko godina na ruci, a pred matičara im se ili ne žuri, ili ih ti muškarci nemaju namjeru ni odvesti. Nekima od njih odgovara taj odnos, ali neke priželjkuju taj brak.


Soraja Vučelić. Instagram

Udaja nije prioritet Soraji Vučelić (33) iako tvrdi da joj korona nije pomrsila planove oko svadbe. Starleta je zaručena godinu i po za misterioznog muškarca čiji identitet nikada nije otkrila. Samo je poznato da je riječ o 37-godišnjem biznismenu iz Srbije.



Alka Vuica. Instagram

Godinama je zaručena i Alka Vuica(59). Poznata kantautorica je u vezi sa sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem osam godina. Par se zajedno prvi put pojavio u javnosti na vjenčanju nećaka Zdravka Čolića. Oboje su veliki zaljubljenici u egzotične destinacije, pa su na početku svoje ljubavi otputovali na Kubu. Par se i zaručio, no još se nisu vjenčali. Njihova veza itekako funkcionira na daljinu, Alka živi u Zagrebu a Zlatko u Sarajevu.



Georgina Rodrigez. Agencije

Georgina Rodrigez (Rodriguez, 26) i Kristijano (Cristiano) Ronaldo (35) zaručeni su već dvije godine. Dobili su i kćerku, no još se nisu vjenčali. Upoznali su se na modnoj reviji Dolce&Gabbane u Madridu prije četiri godine. Jednom od najboljih nogometaša današnjice zanosna crnka bujnih oblina odmah je zapela za oko. Pozvao je na sastanak i planula je ljubav. Sama Georgina rekla je prošle godine da bi bilo divno udati se za Ronalda, no da sada imaju druge prioritete.



Rijana. Agencije

Pjevačica Rijana (Rihanna, 30) tri je godine bila zaručena za arapskog multimilijardera Hasana Džamila (Hassan Jameel, 31), kojeg je navodno preotela Naomi Kembel (Campbell). Već na početku njihove veze počela je nositi skupi zaručnički prsten, koji nije skrivala. Zbog ljubavi se preselila u London, a onda je, iako se već pričalo kako će joj Hasan prirediti vjenčanje stoljeća, veza naglo došla kraju i RiRi danas opet solira.



Rozga i Hauser. Agencije

A nemoguće je u ovoj priči ne spomenuti i pjevačicu Jelenu Rozgu. Splićanki su propale zaruke sa Stjepanom Hauserom (34) iako je izjavila da će biti vječna zaručnica. Hvalila se zaručničkim dijamantnim prstenom prije četiri godine, nakon šest mjeseci veze, a onda su dvije godine poslije iznenada prekinuli. Rozga se navodno dugo oporavljala od prekida s muzičarem, koji ipak nije bio spreman na brak. Nakon toga vrlo se malo zna o ljubavnom životu pjevačice, dok su Hausera povezivali s mnogim domaćim, ali i stranim damama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.