SUDBINA PJEVAČICE

Milica Pavlović otkrila da je bila zaražena koronavirusom

Poručila bih ljudima da rade na svom imunitetu, C vitamin pod obavezno, D vitamin, a i dosta stvari ide iz glave, psiha je bitna - rekla je.

Milica Pavlović: Imala blage simptome. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

16.7.2020

Milica Pavlović otkrila je da je prebolovala koronavirus, kao i da se sada osjeća dobro. Gostujući na HIT FM radiju ispričala da je od trenutka kada je saznala da je zaražena vjerovala da će sve biti u redu, kao i da je, srećom, imala blage simptome.

- Poručila bih ljudima da rade na svom imunitetu, C vitamin pod obavezno, D vitamin, a i dosta stvari ide iz glave, psiha je bitna. Da, ja sam prebolovala, istina je, ali ja sam to shvatila kao jednu jaču prehladu i od prvog dana kada sam imala temperaturu sam rekla sebi "ok, idemo da pobijedimo ovo", tako sam se postavila u glavi - rekla je pjevačica, koja je sada negativna na koronu.


Milica Pavlović: Pobijedila koronu. Instagram

- Izolovala sam se, nisam dizala paniku i pravila od toga marketing da se tako izrazim, ili vapaj za pomoć, hranila sam se zdravo i sve se to dobro završilo - istakla je Milica.

Popularna pjevačica dodala je i da se ne žali na to što trenutno nije u mogućnosti da nastupa, jer je zdravlje na prvom mjestu.

- Mi pjevači ne smijemo da se žalimo, dosta smo radili i zaradili. Prihvatili smo ovu situaciju, naš posao je takav da okuplja mnogo ljudi, u ovom momentu to samo može da doprinese širenju virusa. Prvi smo se povukli i posljednji ćemo krenuti da radimo, ali muzike će uvijek biti - istakla je Milica.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.