LIJEPA EVA

Poznata "Kućanica" hvali se isklesanom figurom

U 46. godini izgleda bolje no ikada, a zato se ni ne stidi pozirati pred širokom javnosti u oskudnim kupaćim kostimima

Eva Longorija. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

6.8.2020


Eva Longorija (Longoria), zvijezdaserije ‘Kućanice’ prije dvije godine rodila je prvo dijete, sina Santijaga (Santiago). Nakon toga je naporno radila na svojoj figuri koju je dovela gotovo do savršenstva. U 46. godini izgleda bolje no ikada, a zato se ni ne stidi pozirati pred širokom javnosti u oskudnim kupaćim kostimima.


Poput pravog modela. Instagram

Poput pravog modela, Longorija se javila iz svoje vile u Meksiku u oskudnom jednodijelnom kupaćem kostimu. Objavila je fotografiju na Instagramu i oduševila milione.


Mnogi su ostali zapanjeni njenom figuroma. Uz pomoć ličnog trenera ali i posebne prehrane Eva je zategnula tijelo, a višak kilograma koji je dobila u trudnoći, bez problema istopila.


Vitka Longorija. Instagram


U crnom jednodijelnom kostimu njene su vitke noge i preplanuli ten posebno došli do izražaja. Osim toga, kostim je naglasio njen struk, ravan trbuh ali i istrenirane ruke, koje je na ovoj fotografiji podigla u zrak.

Poznata mama ne krije koliko je zadovoljna svojim izgledom, pa zato rado putem društvenih mreža na kojima ju prati preko sedam milioni ljudi, pozira u tako oskudnim izdanjima. Glumica i producentica svoj je fitness režim opisala u jednom intervjuu.


LOngorija: Prakticira jogu, pilates te treninge snage. Instagram

Rekla je da prakticira jogu, pilates te treninge snage. Posebno aktivna bila je tokom pandemije kada su mnogi bili zatvoreni u svojim kućama. U svojoj vili na Beverli Hilsu, Longorija je svakodnevno vježbala u posebnoj prostoriji u domu ili pak u vrtu na otvorenom. Osim toga svaki je dan kuhala i brinula o tome da ona i obitelj jedu zdravo i kontrolirano.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.