SEKSEPILNA PRODAVAČICA

Koga ljubi Kristina Mandarina

S nepoznatim muškarcem nalazi se na odmoru u Turskoj

Kristina Mandarina: Proslavila se prodajući mandarine. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

14.8.2020

Kristina Penava zvana Mandarina(22), model i najpoznatija prodavačica sa štanda u Hrvatskoj, zadnjih dana uživa na godišnjem odmoru u Turskoj. Zagrepčanka uživa na pješčanoj plaži 'Konyaaltı Beach' u Antaliji gdje ispija koktele na svojoj ležaljci...


Nalazi u društvu muškarca u Turskoj s kojim obilazi lokalne restorane i uživa. Instagram

Zbog bujnih oblina privukla je mnoge muškarce, kako na štand s mandarinama, tako i na svoj profil društvene mreže. Mnogi se pitaju ko Kristinu fotografira na putovanjima i ima li dečka.


Mandarina je sada objavila da se nalazi u društvu muškarca u Turskoj s kojim obilazi lokalne restorane i uživa.Uživa ispijajući koktele. Instagram

- Sreća - kratko je opisala fotografiju koju je podijelila s pratiteljima.

Ipak identitet dečka s kojim se druži u zadnje vrijeme nije otkrila. Fotografirali su se i krajem jula u kafiću gdje su se držali za ruke. S njim je proslavila i rođendan u Zagrebu, a šuška se kako joj je upravo on poklonio "Dolce & Gabbana" torbicu od koje se ne odvaja.


Kristina Mandarina. Agencije

Cijena takve torbice je 1.450 eura. Dvojac voli i skupocjene satove koje ne propuštaju pokazivati na fotografijama pa tako s njene ruke 'bliješti' sat nalik Rolexu kojem se cijena, ovisno o izvedbi, kreće od 20 do 30.000 eura.


Vrijeme će pokazati u kakvoj je vezi Zagrepčanka s "tajanstvenim" muškarcem...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.