SEKSEPILNA BRAZILKA

Alesandra Ambrosio pobjegla na Maldive

Panedemija je na neko vrijeme odvojila od putovanja, ali sada se zgodna brineta uputila na omiljenu tropsku destinaciju

Brazilski top model Alesandra. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

24.8.2020

Brazilski top model Alesandra (Alessandra) Ambrosio jedva je dočekala svoj prvi službeni godišnji odmor izvan SAD-a gdje živi već dugi niz godina. Panedemija je na neko vrijeme odvojila od putovanja, ali sada se zgodna brineta uputila na omiljenu tropsku destinaciju.


Atraktivna Brazilka većinu je ljeta provela u Kaliforniji. Instagram

Iako su putovanja izvan zemlje za sve građane SAD-a neko vrijeme bila nemoguća misija, izgleda da je supermodel Ambrosio napokon odlučila iskoristiti svoje dvojno državljanstvo te se hrabro uputila na Maldive.


Atraktivna Brazilka većinu je ljeta provela u Kaliforniji. Bila je aktivna na popularnoj plaži Malibu gdje je dane provodila igrajući odbojku na pijesku i hvaleći se svojom nevjerovatnom figurom.



Kraj avgusta, Alesandra je rezervisala za romantično putovanje. Instagram

Međutim, sam kraj avgusta, Alesandra je rezervisala za romantično putovanje sa svojim partnerom Nikolom Odijem (Nicola Oddie), s kojim je u vezi posljednje dvije godine.



Alesandra Ambrosio. Instagram

Odi je utemeljitelj italijanskog brend vunene odjeće "Alanui", a već godinama posluje iz Los Anđelesa. Zbog svog dugogodišnjeg rada u modnoj industriji, jako dobro zna kako uhvatiti pravi kadar svoje voljene te naglasiti sve njene atribute.


Alesandra Ambrosio. Instagram


Pokazao je to i tokom njihovog novog putovanja, kada je Alesandru ulovio u zlatnom bikiniju uz prekrasnu tirkiznu panoramu koju pružaju Maldivi.

-Ponovo sam na svom sretnom mjestu - pohvalila se Ambrosio ispod niza novih fotografija s odmora, a na kojima je do izražaja došla njena planetarno popularna figura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.