ŠOKANTNI DETALJI

Tursku glumicu suprug zatekao u krevetu s ocem

Prije devet godina udala za glumca Alija Sunala, a njihova bračna sreća nije dugo potrajala

Piše: L. K. P. / Avaz.ba

Turska glumica Gokče Bahadir

Foto: Agencije


Život zvijezda sapunica ponekad zaista podsjeća na scenarij kao iz serije. Turska glumica Gokče Bahadir (Gökçe Bahadır) zvijezda serije "Kad lišće pada" nedavno je u jednom intervjuu progovorila o ljubavi i požalila se kako nema sreće na tom planu. No, ubrzo su u javnost isplivale šokantne informacije o njenom ljubavnom životu. Naime, glumica se prije devet godina udala za glumca Alija Sunala, a njihova bračna sreća nije dugo potrajala. Samo sedam mjeseci nakon što je izrekla sudbonosno "da" glumica se povjerila bliskim prijateljicama da nije sretna s Alijem.

- U brak smo ušli iz velike ljubavi, ali odlučili smo se razići jer smo se udaljili - kazala je tada glumica ne otkrivajući nikakve detalje bračnog kraha.

  • Bahadir: Zvijezda serije "Kad lišće pada"

    Bahadir: Zvijezda serije "Kad lišće pada"

    Foto: Agencije


No, istina je ubrzo izašla na vidjelo. Izvori bliski glumici tvrde da se njihov brak raspao jer je Ali uhvatio suprugu u ljubavnom klinču  sa svojim ocem Kemalom Sunalom koji je nekoliko godina kasnije preminuo.

-Kemal je bio poznat kao veliki playboy, a njegovim čarima nije mogla odoljeti ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla spriječiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga - otkrio je izvor blizak glumici.

Svoju su romansu čuvali u tajnosti kako ne bi došlo do raskola u porodici, a raskrinkao ih je upravo Ali koji je bio na putu dok se njegova draga zabavljala s njegovim ocem. Prema pisanju turskih medija glumac se vratio kući dva dana ranije želeći iznenaditi svoju suprugu, no ubrzo je on bio iznenađen. Prvo nakon što je vidio očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je uslijedio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.

NA VRH

Komentari