PREKINUTE ZARUKE

Pukla još jedna ljubav u Holivudu

Džona Hil i i Đana Santos nisu se još oglasili

Hil: Opet sam. Agencije

L. K. P.

14.10.2020


Iako se činilo da je Džona Hil (Jonah Hill), glumac i komičar koji se proslavio ulogama u filmovima "Superbad", "Zalomilo se", "Vuk s Wall Streeta" ili "21 Jump Street", pronašao srodnu dušu u Đani Santos (Gianni Santos), par je iznenada prekinuo zaruke.

Glumac, komičar i producent još je prije godinu dana bio na krilima ljubavi s markantnom brinetom s kojom se zaručio nakon samo godinu dana veze, no njihovoj je ljubavi došao kraj.


Santos i Hil: Bili zaručeni. Agencije

Iako je Džona po pitanju svog privatnog života vrlo samozatajan, pa nikad nije službeno potvrdio da se zaručio, impresivni prsten na Đaninoj ruci, inače diplomantici Sveučilišta Fordham, otkrio je sretnu vijest.

Premda su ovo ljeto proveli skupa u Santa Barbari, odlučili su svako otići svojim putem no ostat će u prijateljskim odnosima.

Par se zasad nije oglasio oko prekida, objavio je "E! Online".

Glumac je poznat i po svojim velikim oscilacijama kad je u pitanju težina, pa je tako izgubio 20 kilograma za ulogu u filmu "Moneyball', ali je sve to vratio u manje od godinu dana. Nakon toga je ponovno izgubio popriličan broj kilograma za uloge u filmovima "21 Jump Street" i "Vuk s Wall Streeta", a danas je svoju težinu drži pod kontrolom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.