NOVA LJUBAV

Bela Hadid u zagrljaju unuka Džeka Nikolsona

Viđaju se u tajnosti već šest mjeseci

Bela Hadid. Agencije

L. S. R.

14.10.2020

Daleko od očiju javnosti, trudeći se sreću zadržati samo za sebe, Bela Hadid (Bella) uživa u zagrljaju novog dečka i to ni manje ni više nego potomka holivudske legende Džeka Nikolsona (Jack Nicholson). 

Izvori bliski paru potvrdili su za "Page Six" kako se Bela Hadid i  Djuk Nikolson (Duke) viđaju u tajnosti već više od mjesec, a sudbonosan je, navodno, bio njihov susret u Njujorku. Zajedno su sami proslavili Belin rođendan, prije negoli je ona sa svojim najboljim prijateljicama otputovala na kratki odmor. 


Djuk Nikolson. Agencije

 

Manekenka je prošle sedmice navršila 24 godine i za tu priliku je privatnim avionom odvela svoje prijateljice na odmor, odakle je objavila fotografije na Instagramu i napisala: 

- Osjećam se pravom sretnicom... gotovo uvijek otkažem sve rođendanske proslave, stoga sam ove godine odlučila odvesti moje divne prijatelje na avanturu života.

A prije negoli je otišla na putovanje snova, sa svojim je novim dečkom uživala daleko od društvenih mreža i ljudi. Inače, 20-godišnji Djuk krenuo je stopama svog slavnog djeda, pa je tako 2019. imao ulogu u horor filmu "Us'". 

 Trenutno režira film "Dreamland" s Gerijem Oldmanom (Gary), Armie hamer (Hammer) i Evanđeline Lili (Evangeline Lilly).

Prije veze s Nikolsonom, Bel je bila s reperom The Weekndom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.