NOVE EPIZODE

Vraća se "Dexter" nakon sedam godina

Televizijski kanal Showtime potvrdio je da su naručili 10 novih epizoda serije, a glavnu ulogu će i dalje tumačiti glumac Majkl Si Hol

"Dexter": Naručeno 10 novih epizoda. Agencije

L. K. P.

15.10.2020


Tokom osam sezona serijski ubica i policijski forenzičar Dekster (Dexter) osvojio je srca miliona fanova, a dobra vijest za njih je da se Dekster vraća na male ekrane, bar nakratko.

Televizijski kanal Showtime potvrdio je da su naručili 10 novih epizoda serije, a glavnu ulogu će i dalje tumačiti glumac Majkl Si Hol (Michael C. Hall).


Snimanje počinje iduće godine. Agencije

Snimanje počinje iduće godine, a prve epizode mogle bi se emitirai već u jesen 2021. Nije otkriveno šta će se događati u novim epizodama.

""Dexter" je tako posebna serija, kako za milione njegovih fanova tako i za Showtime. Dogovorili smo se da ćemo nove nastavke uzeti u obzir ako smislimo dovoljno kreativan nastavak ove briljantne i originalne serije. Sretan sam što vam mogu otkriti da su Klajd Flips (Clyde Phillips) i Majkl Si Hol pronašli način i sad jedva čekamo da je snimimo i objavimo - rekao je Geri Levin (Gary Levine) iz Showtimea.


Vijest je podijeljena i na Instagram profilu.


Fanovi su ostavili hrpu oduševljenih komentara, pišući kako jedva čekaju nove nastavke.


"Napokon", "Dexter spašava 2020.", "Ne mogu dočekati, taman sam ponovo pogledala sve prethodne epizode i sad se vraća", "Je li ovo stvarno?", "Najsretnija sam na svijetu, tako mi je nedostajao" - neki su od komentara.


Serija se prikazivala od 2006. do 2013. godine, a kraj serije je razočarao brojne fanove, no sudeći po komentarima, izgleda da su im ipak oprostili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.