BERLIN

Snimanje "Matrixa": Glumac iznenadio novim imidžem

Za ulogu je ovaj 56-godišnjak ošišao svoju dugu kosu na skroz kratku frizuru te time istovremeno izbrisao nekoliko godina s lica

Kjano Rivs. Agencije

L. S. R.

27.10.2020

Godine 1999. Kjano Rivs (Keanu Reeves) glumio je prvom filmu trilogije "Matrix". Tada se pojavio kao 36-godišnjak s urednom kratkom frizurom. U međuvremenu je s počeo nositi dugu kosu koja je postepeno postala njegov zaštitni znak. Ovih dana iznenadio je znakovitom promjenom imidža koja je pokupila sve pohvale

 Ovih dana snimljen je u Berlinu, u kojem je smještena produkcija četvrtog "Matrixa", u čijoj će se glavnoj ulozi ponovno naći Rivs.

Za ulogu je ovaj 56-godišnjak ošišao svoju dugu kosu na skroz kratku frizuru te time istovremeno izbrisao nekoliko godina s lica. Novim izgledom svi su oduševljeni, a posebno njegova partnerica, 46-godišnja umjetnica  Aleksandra Grant (Alexandra).


Poljubac Rivsa i njegove djevojke. Agencije

Aleksandra je sa svojim odabranikom već neko vrijeme u glavnom njemačkom gradu te ga odvozi na snimanje i dolazi po njega. Na jednom takvom rastanku zaljubljene golupčiće snimili su dežurni fotoreporteri, a fotografije su brzo obišle svijet.

Romantični Ribs nije se suzdržavao pred okupljenima te je svoju Aleksandru strastveno poljubio kroz prozor automobila.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.