PRELIJEPA SARADNJA

Bivši tjelohranitelj otkrio sve detalje zajedničkog života Anđeline Džoli i Breda Pita

Mark je sada odlučio javno da progovori o svom iskustvu rada za slavni holivudski par

Bivši tjelohranitelj otkrio sve detalje života Anđeline Džoli i Breda Pita. Arhiv

L. M.

12.11.2020

Bivši tjelohranitelj Anđeline Džoli (Angelina Jolie) (45) i Breda Pita (Brad Pitt) (56), Mark Bili Bilingam (Mark Billy Billingham) je neko vrijeme radio za jedan od omiljenih nekadašnjih holivudskih parova, a sada je otkrio kako je to raditi za njih .

Naime, Mark je sada odlučio javno da progovori o svom iskustvu rada za porodicu Džoli - Pit i otkrio je neke njihove radne navike i odnos sa djecom.

Tjelohranitelj je rekao da je radio godinu ipo dana za slavni par i da mu je sa njima bilo prelijepo da sarađuje. U tom periodu njegov zadatak je bila sigurnost njihove djece i kažu da mu je to jedan od bitnijih poslova i prioriteta.

- Najviše sam se brinuo da li će neko pokušati da ih otme, zbog novca bi to neko mogao da učini. Njih dvoje su vodili brigu o tome ko se kreće oko njihove djece - izjavio je Mark.

- Jedina stvar koja me iznenadila tokom saradnje s njima bio je način na koji upravljaju vremenom, kako imaju dovoljno vremena za porodicu, za posao, pa sve do bavljenja dobrotvornim aktivnostima - priznao je Mark.

On je čuvao i neke druge holivudske zvijezde poput Toma Kruza (Tom Cruise) i manekenke Kejt Mos (Kate Moss), ali tvrdi da su Bred i Anđelina bili najljubazniji.

Podsjetimo, Bred i Anđelina su se vjenčali na imanju u Francuskoj prije 6 godina nakon deset godina veze, a dvije godine kasnije pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, koja još uvijek nije službeno finalizovana.

Oni vode pravnu bitku za starateljstvo nad petoro maloljetne djece, dok je najstariji sin Medoks (19) punoljetan i trenutno se nalazi na Univerzitetu u Južnoj Koreji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.