ŠPEKULACIJE

Da li je Ben Aflek zaprosio zgodnu Kubanku

Itekako zagrizao za 32-godišnju Kubanku Anu de Armas, koju nazivaju Sofijom Loren (Sophia) novog doba

Ana de Armas i Ben Aflek. Agencije

L. S. R.

25.11.2020

Glumac Ben Aflek (Affleck) početkom godine započeo je vezu s mladom glumicom Anom de Armas. Od zgodne Kubanke od tada se ne odvaja, a par je sada jednim potezom pokrenuo šuškanja da se uskoro priprema i vjenčanje 

Da je itekako zagrizao za 32-godišnju Kubanku Anu de Armas, koju nazivaju Sofijom Loren (Sophia) novog doba, Ben Aflek  (Affleck) ne krije punih 11 mjeseci, koliko su u vezi. Svoju je novu odabranicu brzo upoznao s djecom iz propalog braka s  Dženifer Garner( Jennifer), roditeljima, prijateljima, a već su i započeli zajednički život. 


Ben Aflek. Agencije

Tokom snimanja novih scena za film "Deep water" u kojem zajedno igraju, Aflek i Armas naprosto uživaju provodeći svo vrijeme zajedno, koristeći svaki slobodan trenutak, kada se kamere ugase, za izmjenjivanje nježnosti.

Tako su ih dežurni paparazzi snimili na balkonu u Nju Orleansu, gdje se snima film, u romantičnim zagrljajima, poljupcima i pogledima. Osim toga, pažnju je ukrao i prsten, za koji se još uvijek ne za je li riječ o nakitu sa seta ili je 48-godišnjak ponovno kleknuo. 

Upućeni tvrde da je Ben izgledao iznimno sretno u društvu svoje djevojke, a da zadovoljstvo nije krila ni zgodna glumica.

Aflek iza sebe ima brak s Dženifer Garner s kojom ima troje djece, te propale zaruke s Dženifer Lopez (Jennifer). Osim toga, bio je u vezi brojnim glumačkim kolegicama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.