LJUBAVNI KRAH

Slavni glumački par prekinuo nakon skoro godinu veze

Bena Afleka ostavila 16 godina mlađa djevojka

Ben Aflek i Ana de Armes. Agencije

L. Karahmet - Pujagić

19.1.2021


Ben Aflek (Affleck, 48) i Ana de Armas (32) više nisu zajedno, otkrio je izvor blizak sad već bivšem paru za američki "People". Jednogodišnju vezu navodno je okončala glumica, prenosi pak "Elle".

- Njihov odnos bio je kompliciran. Ana se nije željela skrasiti u Los Anđelesu, a Ben to očito mora jer ondje žive njegova djeca... Odluka o prekidu bila je obostrana i bivši partneri ostat će prijatelji.

Trenutno su u različitim fazama svojih života, ali i dalje ih vežu duboka ljubav i poštovanje. Ben želi nastaviti raditi na sebi, čekaju ga tri važna poslovna projekta, a maksimalno je posvećen i roditeljstvu, djeca su mu prioritet - dodao je izvor.


Ben Aflek i Ana de Armas više nisu zajedno. Agencije

O Aflekovoj vezi s junakinjom filma "Bond 25 No Time to Die" počelo se šuškati u martu 2020. kad su viđeni na zajedničkom putovanju po njenoj rodnoj Kubi.

U junu prošle godine fotografirani su na prosvjedu Black Lives Matter u Los Anđelesu, a kasnije istog mjeseca navodno su neko vrijeme proveli u Džordžiji s Benovom majkom Kristin (Christine) i njegovo troje djece koju ima s bivšom suprugom, također glumicom Dženifer Garner (Jennifer, 48).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.