13 GODINA BRAKA

Lejla i Tarik Filipović zaljubljeni kao prvog dana

Osim neosporivim šarmom, popularni televizijski voditelj, glumac i bivša Miss Hrvatske osvajaju simpatije domaće publike i besprijekornim stilom odijevanja

Lejla i Tarik Filipović: 13 godina u braku. Instagram

L. K. P.

14.12.2020


Rijetko koji estradni brak je toliko skladan kao što je onaj Lejle i Tarika Filipovića. Njihova ljubav je sve čvršća, a u svakom razgovoru za medije ističu da su jedno u drugome pronašli osobu s kojom će provesti ostatak života. Često i na društvenim mrežama pokažu trenutke iz svog skladnog suživota što njihove fanove uvijek posebno oduševi.

Osim neosporivim šarmom, popularni televizijski voditelj, glumac i bivša Miss Hrvatske osvajaju simpatije domaće publike i besprijekornim stilom odijevanja. Sada su se Lejla i Tarik skockali za vikend šetnju Jarunom, a da se i dalje vole kao na početku veze, govore fotografije pune ljubavi i nježnosti.


Popularni voditelj za suprugu i sinove u intervjuima uvijek ima samo riječi hvale. Inače, Tarik i Lejla su već 13 godina u braku, a glumac je nedavno otkrio da svoju voljenu svakodnevno, nakon svih tih godina osvaja humorom. Rekao je da ako se desetak puta dnevno zajedno ne nasmiju, dan mu nije ispunjen.


Lejla je pak svojevremeno izjavila da je najsretnija jer ne samo da djeluju zaljubljeno nego stvarno to i jesu. Ne prikazuju, kaže, neku lažnu sliku i ljudi to osjete.


-Lagala bih kad bih rekla da je i kod nas uvijek idealno, ali nastojimo da bude upravo što više takvih dana. Kod nas se jednostavno dosta toga poklopilo - istakla je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.