ČUDNE OKOLNOSTI

Raskid Vojaža i Breskvice samo marketinški trik?

Tinejdžerski par je posao uzor mladima

L. M. / Blic

Raskid Vojaža i Breskvice samo marketinški trik?

Foto: Arhiv


Stanari ulaza gdje živi popularni par, Vojaž (Voyage) i Breskvica, otkrili da su ih poslje raskida sretali pojedinačno, te zato misle da je čitava frka oko raskida samo dobar marketinški trik kako bi podigli posjetu na YouTubeu, piše Blic.

Tinejdžerski par Anđela Ignjatović Breskvica i Mihajlao Veruović Vojaž je raskinuo, a njihovi fanovi su u šoku, pa svakodnevno pišu peticije, šalju pisma, prave zajedničke klipove i fotografije i to sve sa ciljem da se injihovi uzori pomire. 

- Posljednjih dana ih nisam viđala u kraju zajedno. Jesam vidjela da odvojeno izlaze iz zgrade. Moguće je da je neko od njih dvoje napustio taj stan i došao samo po stvari - govori komšinica iz zgrade za “Super TV”, dok jedna od tinejdžerki tvrdi kako ih djeca svakodnevno čekaju ispred zgrade.

  • Vojaž i Breskvica

    Vojaž i Breskvica

    Foto: Arhiv


Komšinica iz obližnje zgrade ističe kako se njena kćerka fotografirala sa njima, ali da joj u tom trenutku nije bilo svejedno kada je vidjela kako je Breskvica nervozna.

- Breskvica je uobraženija od Vojaža i to se primijeti po odnosu prema fanovima. Kada je moja kćerka poželjela da se fotografira sa njima, primijetila sam im izraze lica. Vojaž je bio ljubazan i nasmijan, dok je ona sva bila smušena. Možda joj nije bio dan, ali mi se tako tada učinilo, da je mnogo nervoznija i napetija - govori komšinica.

NA VRH

Podijeli članak na