OGLASIO SE IZ BOLNICE

Šetač pasa Lejdi Gage progovorio o ranjavanju i poslao poruku pjevačici

Zahvalio je i svima koji brinu o njemu tokom oporavka

Fišer: Zahvalan pjevačici. Instagram

A. F.

2.3.2021

Rajan Fišer (Ryan Fischer) šetač pasa  Lejdi Gage (Lady Gaga), oglasio se na Instagramu iz bolnice gdje se oporavlja nakon što je ranjen prošle sedmice. 

- Prije četiri dana, dok je auto odlazio i krv je tekla iz moje prostrjelne rane, anđeo je došetao i legao pored mene. Umirio je moje panične vriskove dok sam ga gledao, iako sam shvaćao da je krv u kojoj leži moja. Zagrlio sam Asiju najbolje što sam mogao, zahvalio joj za sve nevjerojatne avanture koje smo prošli, izvinio se što joj nisam uspio obraniti braću i tada zaključio da ću ih još ipak pokušati spasiti... i sebe -  napisao je Fišeru objavi pored fotografije na kojoj leži u bolničkom krevetu. 


Zahvalio je i svima koji brinu o njemu tokom oporavka, bolničarima koji su prvi došli na mjesto ranjavanja, porodici Lejdi Gage. 

- Tvoje bebe su vraćene i porodica  je čitava... Uspjeli smo! Pokazala si ogromnu podršku mojoj porodici i meni tokom cijele ove krize. Volim te i hvala ti - napisao je Fišer Gagi, koja je trenutno u Rimu zbog snimanja filma. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.